Halen uw etalagepoppen het maximum uit uw vitrine?

U heeft vast al ontdekt dat een aantrekkelijke etalage voorbijgangers overtuigt om net uw winkel te bezoeken. In dat opzicht geven de BONAMI Mannequins uw etalage net dat tikkeltje meer cachet.

Silhouetten die “the perfect fit” creëren

BONAMI is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in ontwerp, fabricatie en verkoop van paspoppen voor de modesector. Reeds sinds de start in 1987 hebben wij een duidelijke filosofie: onze mannequinpoppen moeten veel meer zijn dan anonieme kledinghangers. Door onze fascinatie voor “the perfect fit” beseffen wij als geen ander dat etalagefiguren dé essentiële partners zijn om elk kledingstuk naar een hoger niveau te tillen.

Authentieke en geavanceerde know-how met een unieke feel

We zijn één van de weinige bedrijven die de paspoppen nog “from scratch” ontwerpen. Door te investeren in authentiek, ambachtelijk vakmanschap, kunnen we etalagepoppen van hoge kwaliteit bieden. Zo hebben we onze eigen plaats gebeeldhouwd in de huidige visuele wereld die continu op zoek is naar een verfrissende stijl en tijdloze harmonie. Wij geloven dat de kunst van het ontwerpen op een verhoogje mag geplaatst worden, door de grote impact van mode op de maatschappij. Van de allereerste potloodlijn tot het afgewerkte product: wij zijn trots op elke etalagefiguur die de deur uitgaat!

Van cocoonboetiek tot modegigant

We bieden een waaier aan designs, van tijdloze minimalistische silhouetten tot edgy high-fashionlooks. Ze zijn allen gekenmerkt door kwalitatieve uitstraling en gedetailleerde afwerking. Door die grote verscheidenheid, zijn we ervan overtuigd dat er zeker een collectie BONAMI paspoppen uw merkidentiteit perfect kan weerspiegelen. Vind the perfect match en boost de uitstraling van uw merk met één van onze collecties. Ons spectrum aan poppen bevat zowel kinderen, als mannen en vrouwen, van petite tot plus size. Elk jaar ontwikkelt BONAMI ten minste één volledig nieuwe lijn van figuren. Elke collectie biedt daarnaast de kans om te variëren in gelaatsexpressie, hoofdvorm, handvorm of positie van het lichaam.

Op maat gemaakt op maat van uw etalage

Wij bieden u eveneens de mogelijkheid om een custom-made BONAMI Mannequin te ontwerpen. Wij houden ervan om nauw samen te werken met onze klanten in het ontwikkelingsproces: van de eerste brainstorm over de effectieve creatie en productie tot en met de afgewerkte, unieke paspop.

De synergie tussen onze beeldhouwers, designers en ambachtsmannen enerzijds en onze klanten anderzijds, garandeert een harmonieus product naar uw concrete verwachting. Uit het feit dat 85% van onze omzet internationaal gerealiseerd wordt, blijkt dat onze werkwijze op elk continent appreciatie en navolging vindt.


Bent u klaar om uw klanten visueel over de streep te halen?
Welkom in de wereld van de etalage poppen, crafted for fashion.