Onze visie

Passie

Ann, Nico en Danny Bonami, de oprichters van Mannequins BONAMI hebben een sterke voeling met kledij en de manier waarop kledij met menselijke vormen assimileert. Door deze passie beslisten ze om het hele proces in-house te coördineren: ontwerp, productie en verkoop. Binnen de niche van de paspoppen is onze werkwijze bijzonder. Deze in-house procedure resulteert in een persoonlijke service waarbij u steeds op ons kan bouwen, al vanaf het eerste contact tot en met verkoop, levering en service na verkoop.

Innovatie

In ons atelier maken wij gebruik van unieke, efficiënte technieken die kenmerkend zijn voor het merk BONAMI. Het grootste voordeel van deze techniek is dat de paspoppen met veel oog voor detail kunnen worden afgewerkt en dat een snellere realisatie mogelijk is.

Naast deze artisanale kennis en kunde wordt intensief geïnvesteerd in innovatief design met een sterke look en feel. Zo hebben we onze ‘Affinity’-collectie met afneembare hoofden die u naargelang de uitstraling van uw eigen collectie kan aanpassen. Of u nu kiest voor een abstracte of realistische look, de eenvoudig weg te nemen hoofden met magneetsysteem laten uw kledij en accessoires de aandacht grijpen. De ‘Fashion Queens’, ‘Fashion Kings’ en ‘Glamaga’-collectie biedt daarnaast een andere vernieuwende optie: verwisselbare schoenen die matchen met een serie futuristische hoofddeksels.

Naast innovatie op designgebied willen wij ook technisch up-to-date blijven. Wij experimenteren met de vooruitstrevende technieken van 3D-ontwerp en –printing.

Knowhow

Doordat wij bijna dertig jaar in het vak zitten, hebben we een schat aan ervaring vergaard in de wereld van de etalagepresentatie. Zo hebben wij na uitgebreid onderzoek verbindingssystemen ontwikkeld met een optimale functionaliteit: double plate protection. Verder bezitten de BONAMI Mannequins het ideale gewicht: stevig maar absoluut niet zwaar. De double plate protection en het ideale gewicht maken het opbouwen, verplaatsen of aankleden van uw etalagefiguur ongecompliceerd.

 

Kwaliteit

Het geheim tot onze kwaliteit? Simpel. U kiest voor een bestaande collectie of gaat voor een custom-made collectie en bent zeker dat uw mannequin met de meest duurzame materialen en grootste zorg is vervaardigd. Een rariteit in de branche van de etalagepoppen waarbij de voordelen voor zich spreken: een uniek design en een niet-geëvenaarde kwaliteitsstandaard. De BONAMI Mannequins verzekeren een perfect fit voor uw kledij. Natuurlijke elegantie.

Duurzaamheid

Al van bij de start van ons bedrijf is ethische duurzaamheid één van onze bezorgdheden. Wij vinden het een plicht om verantwoordelijk en ethisch om te gaan met onze omgeving en onze werknemers. Daarom zijn wij trots op het feit dat al onze medewerkers, zowel in ons hoofdkantoor in België als in onze internationale afdelingen, ethische en economische zekerheid genieten.